Ορφέας - Ζαφείριος Σαρακατσάνης & ΣΙΑ Ο.Ε.

Συσκευαστήριο - Καβάλα

Αν αποσυνθέσεις την Ελλάδα
στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει:
με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις
Οδυσσέας Ελύτης

Η εταιρεία ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., με τον διακριτικό τίτλο «ΟΡΦΕΑΣ», ιδρύθηκε στο Μυρτόφυτο Καβάλας, το 1983 και λειτουργεί ως συσκευαστήριο επιτραπέζιων σταφυλιών. Η αγάπη και το μεράκι της αμπελοκαλλιέργειας ενέπνευσε τους ιδρυτές της εταιρείας για τη δημιουργία μιας σύγχρονης μονάδας, που ανταποκρίνεται 100% στις σημερινές ανάγκες της αγοράς.

Οι ιδιοκτήτες είναι και οι ίδιοι παραγωγοί και αυτό συντελεί στην άριστη γνώση του προϊόντος και στη σωστή επιλογή των κατάλληλων αμπελώνων και των κατάλληλων προς βρώση σταφυλιών. Στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο 600τμ. Απασχολεί μόνιμο και εποχιακό προσωπικό. Έχει ιδιόκτητα φορτηγά και λεωφορείο για τη μεταφορά των εργατριών κατά τους μήνες της κοπής και συσκευασίας σταφυλιών.

Η εταιρεία ασχολείται με τη συγκομιδή, διαλογή, συσκευασία, αποθήκευση/συντήρηση και την εμπορία επιτραπέζιων σταφυλιών διαφόρων ποικιλιών, κυρίως Σουλτανίνα (Thompson Seedless), Βικτώρια και Ιτάλια. Η εταιρεία έδωσε, από την αρχή, έμφαση στις εξαγωγές, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία διεξόδων στη διάθεση των επιτραπέζιων σταφυλιών της ευρύτερης περιοχής. Με πρώτη την αγορά της Γερμανίας τα προϊόντα μας εξάγονται σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως Αγγλία, Ελβετία, Πολωνία, Τσεχία.

Η διοίκηση της επιχείρησης προσδίδει μεγάλη σημασία  στη διασφάλιση της ποιότητας και της υγιεινής των σταφυλιών που συσκευάζει και διαθέτει στην αγορά. Για το λόγο αυτό, γίνεται πολύ προσεκτικά η επιλογή των κατάλληλων για βρώση σταφυλιών από αμπελώνες που εφαρμόζουν ολική διαχείριση καλλιέργειας. Επίσης, μεγάλη προσοχή δίνεται από μέρους της εταιρείας στην αυστηρή τήρηση του ελληνικού κώδικα τροφίμων και ποτών, καθώς επίσης και στην εφαρμογή και διατήρηση του συστήματος BRC-IFS σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. 

Ο συνδυασμός  του επαγγελματισμού, της συνεχούς αναβάθμισης, της μακράς εμπειρίας και της ευαισθητοποίησης του δυναμικού στην ασφάλεια των τροφίμων, καθιστούν την επιχείρηση, «ΟΡΦΕΑΣ» ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε., ικανή να κατέχει μια σημαντική θέση στον τομέα των εξαγωγών βρώσιμων σταφυλιών.

Ορφέας

Ζαφείριος Σαρακατσάνης & ΣΙΑ Ο.Ε.

Συσκευαστήριο

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ:  20464830000

  • Μυρτόφυτο, Τ.Κ. 64007, Καβάλα

  • Τηλέφωνο: 25940 92545

  • Τηλέφωνο: 25940 92068

  • Fax: 25940 92669

  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © 2021 ΟΡΦΕΑΣ - Σαρακατσάνης Ζαφείριος & ΣΙΑ ΟΕ. All Rights Reserved.