Το Ελαιοτριβείο Ορφέας

Η εταιρία "ΟΡΦΕΑΣ", στην προσπάθειά της να διευρύνει τις δραστηριότητές της, ίδρυσε το 2006 ως υποκατάστημα ένα υπερσύγχρονο ελαιοτριβείο. Βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή του Μυρτοφύτου, σε μικρή απόσταση από τον κεντρικό της επιχείρησης, σε ιδιόκτητο κτίριο 740 τμ.

Ο εξοπλισμός του ελαιοτριβείου είναι της κορυφαίας παγκόσμιας εταιρείας PIERALISI, πιστοποιημένος με αυστηρές προδιαγραφές για παραγωγή και ασφάλεια. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει δύο decanter, δύο διαχωριστήρες και δώδεκα μαλακτήρες, δίνοντας έτσι μια δυναμική έκθλιψης ελαιόκαρπου 5-6 τόνων την ώρα. Όλη η διαδικασία γίνεται με υπερσύγχρονες μηχανικές μεθόδους (φυγοκέντρηση). Επίσης, διαθέτει τρεις ανοξείδωτες δεξαμενές, κατάλληλες για λιπαρή τροφή, χωρητικότητας 15 τόνων η μία, για την ασφαλή φύλαξη του ελαιόλαδου. Το ελαιοτριβείο διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά για τη μεταφορά ελαιόκαρπου από τους ελαιώνες, όταν αυτό ζητηθεί.

Μεγάλη προσοχή δίνεται στην αυστηρή τήρηση του ελληνικού κώδικα τροφίμων και ποτών, καθώς επίσης και στην εφαρμογή του συστήματος  ISO 22000 σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Το μόνιμο και εποχικό προσωπικό του διαθέτει εμπειρία και είναι άρτια καταρτισμένο για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του ελαιοτριβείου.Στόχος της εταιρείας είναι να κατοχυρώσει τη σημαντική θέση της στο χώρο της παραγωγής ελαιόλαδου στην περιοχή, αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξή της σε άλλους σχετικούς τομείς, όπως η τυποποίηση και εξαγωγή.

Ορφέας

Ζαφείριος Σαρακατσάνης & ΣΙΑ Ο.Ε.

Συσκευαστήριο

  • Μυρτόφυτο, Τ.Κ. 64007, Καβάλα

  • Τηλέφωνο: 25940 92545

  • Τηλέφωνο: 25940 92068

  • Fax: 25940 92669

  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Copyright © 2021 ΟΡΦΕΑΣ - Σαρακατσάνης Ζαφείριος & ΣΙΑ ΟΕ. All Rights Reserved.